blank

Decolare în paralel de la Londra Heathrow spre New York! După 600 de zile de restricții, granițele SUA au fost deschise!

0 1.051

Astăzi, 8 noiembrie, Statele Unite ale Americii au redeschis granițele în scopuri turistice pentru europenii vaccinați. După 600 de zile de restricții stricte, SUA își deschide granițele pentru pasagerii complet vaccinați din mai multe țări europene, dar și din Marea Britanie. Cu mult entuziasm, pasagerii au luat cu asalt zborurile între Europa și Statele Unite ale Americii. Este o ușurare pentru pasageri și companii aeriene.

Pentru a marca această ocazie, British Airways și Virgin Atlantic, două companii aeriene britanice rivale pe călătoriile transatlantice, au sărbătorit împreună acest moment cu o decolare în paralel din Londra.

zbor in paralel British Airways - Virgin pe ruta Londra-New York
zbor in paralel British Airways – Virgin pe ruta Londra-New York

Aeronavele Airbus A350-1000 Virgin Atlantic (zbor VS3 – avion G-VJAM) și British Airways (zbor BA1 – avion G-XWBG) au decolat din Londra Heathrow (LHR) la ora locală 0830, îndreptându-se spre New York JFK. Aeronava British Airways a decolat de pe pista 27R, în timp ce aeronava Virgin a decolat de pe pista 27L. 

Potrivit Reuters, United Airlines se așteaptă ca numărul pasagerilor de pe zborurile internaționale să crească cu 50%, în timp ce directorul executiv al Delta Airlines, Ed Bastian, a menționat că pasagerii se vor confrunta cu cozi mai lungi la controale și îmbarcare în aeroporturi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.