blank

British Airways a suspendat zborurile de pe Aeroportul Gatwick pana in luna decembrie.

0 710

British Airways a suspendat zborurile și a întrerupt operațiunile pe care compania aeriană le avea pe Aeroportul Gatwick, în timpul lockdown-ului din Anglia.

După ce Marea Britanie a anunțat intrarea în al doilea lockdown, BA a fost nevoită să-și revizuiască programul zborurilor pentru luna noiembrie. Reprezentanții companiei au anunțat că se vor efectua doar zborurile de repatriere și de transport al produselor esențiale.

Noile restricții în vigoare, valabile în intervalul 5 noiembrie – 2 decembrie, interzic rezidenților din Marea Britanie călătoriile internaționale neesențiale. Rezidenții pot să călătorească doar pentru studii, în interes de serviciu, pentru rezolvarea problemelor legale sau în cazuri excepționale.

Pasagerii care sunt afectați de aceste modificări vor putea să solicite rambursarea banilor sau vor putea să rezerve un alt zbor, fără niciun alt cost adițional. De asemenea, clienții vor putea să primească un voucher de călătorie pe care să-l poată folosi la o dată ulterioară.

Companiile aeriene reacționează la cel de-al doilea lockdown din UK. Majoritatea zborurilor interne și internaționale au fost anulate. Acestea vor fi reluate la începutul lunii decembrie, dacă situația va permite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.