Zborurile Blue Air apar în sistemul de rezervări începând cu 1 iulie 2020. Vezi destinațiile!

14 112.731

Cu toate că suntem încă sub restricțiile stării de urgență și pandemia de COVID-19 este departe de a se încheia, gândurile noastre fug la zboruri și călătorii. Ne dorim să evadăm din izolare și să ne bucurăm de noi explorări.

Compania Blue Air este ceva mai pragmatică și primele zboruri sunt disponibile începând cu 1 iulie 2020. Vă reamintim că Blue Air a suspendata toate zborurile începând cu 21 martie 2020, pe toată perioada stării de urgență.

Zborurile Blue Air începând cu 1 iulie 2020

Începând cu 1 iulie 2020, Blue Air va zbura din București spre: Bruxelles (Belgia); Copenhaga (Danemarca); Koln (Germania); Larnaca (Cipru); Stuttgart (Germania).

Începând cu 1 iulie 2020, Blue Air va zbura din Iași spre: Londra (Anglia); Bruxelles (Belgia). Din Bacău se va zbura spre Bruxelles (Belgia); Liverpool (Anglia); Londra (Anglia). De la 1 iulie, Blue Air va zbura din Cluj spre Dublin (Irlanda) și din Sibiu spre Stuttgart.

După data de 1 iulie, Blue Air va relua treptat zborurile din București și spre alte destinații, cum ar fi: Milano (din 2 iulie); Londra (din 2 iulie); Liverpool (din 3 iulie); Helsinki (din 3 iulie); Hamburg (din 4 iulie); Valencia (din 3 iulie); Dublin (din 2 iulie); Lyon (din 4 iulie); Malaga (din 2 iulie); Oslo (din 4 iulie) și Tel Aviv (din 2 iulie). Din Iași se va zbura spre Munchen (din 2 iulie); Koln (din 3 iulie);. Începând cu 2 iulie, Blue Air va zbura din Bacău spre Dublin.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul Blue Air. Însă ATENȚIE!!! Înainte de a călători din / spre aceste destinații, verificați condițiile de călătorie în respectivele țări. Trebuie să luați în calcul și faptul că oricând se pot anula aceste zboruri, în funcție de evoluția pandemiei cu noul coronavirus și a deciziilor guvernamentale din România și din celelalte țări.

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil! Așteptăm să vedem și noile condiții de călători, care vor fi impuse de autorități pentru distanțarea socială

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități. Zborurile ar putea fi reluate mai devreme de 1 iulie, dar la fel pot fi amânate după data de 1 iulie.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

14 Comentarii
 1. […] Blue Air va relua zborurile comerciale începând cu 15 mai. Vezi destinațiile! […]

 2. […] Blue Air va relua zborurile comerciale începând cu 15 mai. Vezi destinațiile! […]

 3. A. Marinescu says

  Pe site-ul in engleza scrie ca Blue Air functioneaza incepind din 15 iunie:
  https://www.blueairweb.com/en/gb/

  1. Sorin Rusi says

   Scrie, dar faceti simularile pe rute. Textul ala a ramas de cand Blue Air chiar avea zboruri incepand cu 15 iunie.

 4. Trusca says

  Cum ramine cu rezervarile facute la inceputul lunii februarie pentru luna iulie??

  1. Sorin Rusi says

   Cum au fost si pana acum…O sa va anunte compania daca apar modificari

 5. Ana says

  Buna !Madrid Bacau nu va mai opera Blue Air?

  1. Sorin Rusi says

   In acest moment, Madrid si Barcelona nu mai fac parte din reteaua de destiantii Blue Air. Dar urmarim cu interes ce se va mai intampla pe viitor

 6. Ana says

  Si cei care au cumparat bilete?CE putem face?Multumesc

  1. Sorin Rusi says

   Compania aeriana va anunta de alternative sau luati legatura cu operatorul aerian sa va lamaureasca. Daca nu aveti zborul prea curand, mai asteptati!

 7. Ana says

  Multumesc!Sunteti foarte amabil!Am sa incerc sa i au legatura cu ei .Biletuñ meu este pe 1 august .Vom vedea 😔

  1. Sorin Rusi says

   Pana la 1 august, sfatul nostru este sa mai asteptati. Momentan toate companiile sunt prinse cu problemele prezentului, zboruri suspendate pana pe 29 mai, eventual se pregatesc de reluarea zborurilor din iunie / iulie.

 8. Cristina says

  De la 1 iulie sigur se reiau zborurile? Nici o șansă pana atunci, restricțiile erau pana pe 15 iunie parca și totuși nu au zboruri pana în iulie.
  Luton-Bacău
  Mulțumesc

  1. Sorin Rusi says

   Restricțiile sunt, din partea autorităților din România, până pe 29 mai. Nu știu ce va fi după data asta. Tocmai din aceste motive, Blue Air a împins zborurile suspendate până pe 1 iulie. Până atunci poate se mai reglează treabă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish