Zborurile interne Blue Air sunt activate în sistem începând cu 2 iulie 2020

0 21.928

Odată cu instaurarea stării de urgență în România, Blue Air a suspendat toate zborurile interne pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Din 21 martie 2020, avioanele Blue Air nu au mai zburat pe rutele interne din România.

Însă avem câteva vești optimiste, sperăm noi și concrete. Conform sistemului de rezervări, Blue Air va relua zborurile interne începând cu 2 iulie 2020. Se va zbura din București spre Cluj (din 3 iulie) și Iași (din 2 iulie). Biletele de avion pot fi deja rezervate pe site-ul Blue Air.

Zboruri Blue Air pe rutele interne

Astfel, după data de 2 iulie 2020, zborurile București – Cluj și București – Iași sunt disponibile pentru rezervare. Din verificările noastre, Blue Air a redus foarte mult frecvențele pe rutele interne.

Ruta București – Iasi va fi onorată cu 4 zboruri săptămânale, în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. În timp ce ruta București – Cluj va fi onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de luni, vineri, duminică.

Verificați condițiile de călătorie. Trebuie să luați în calcul și faptul că oricând se pot anula aceste zboruri, în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19 și a deciziilor guvernamentale.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.