Bianca Adam alias Tequila și mama ei vor face echipă la America Express 2022

0 748

Bianca Adam alias Tequila și mama ei vor face echipă pe Drumul Aurului. Pentru cine nu știe, Bianca Adam alias Tequila este un YouTuber cunoscut din România. Are 1.78 milioane de abonați pe YouTube și este unul dintre cei mai vechi creatori de conținut de la noi din țară. America Express 2022 are nevoie de o Tequila!

“Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“.

Dintre cele 9 echipe, care vor porni pe Drumul Aurului, mai fac parte Larisa Iordache și Diana Bulimar, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Bordea Cătălin și Nelu Cortea.

Noul sezon America Express, botezat Drumul Aurului, va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. closevolume_off

Show-ul America Express 2022 va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. În continuare, Oase și Marius Damian vor prezenta poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.