America Express 2023 – Drumul Aurului

Schimbare majoră în formatul show-ului de aventură Asia Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni de tip reality show de la Antena 1. În noul sezon, cel cu numărul cinci, show-ul produs de Mona Segall va deveni America Express, anunţă Antena 1

Astfel, în noul sezon America Express, botezat Drumul Aurului, va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Vedetele America Express 2023 pornesc pe urmele conquistadorilor şi urmează să descopere culorile şi condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala şi să descifreze misterele din Columbia. Regulile sunt deja bine cunoscute:  au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei”, anunţă Antena 1.

Un element nou va fi Jocker-ul, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian. Filmările pentru America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta, anunţă Antena 1.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.