Echipa de comedianți America Express 2022: Bordea Cătălin și Nelu Cortea pornesc pe Drumul Aurului!

0 184

Se adeverește informați că Bordea Cătălin va pleca în America Express 2022. Inițial se vehicula ideea că va face echipă cu Cosmin Nedelcu (Micutzu), dar nu a fost să fie. Echipa de comedianți America Express 2022 va fi formată din Bordea Cătălin și Nelu Cortea. Un lucru e cert: vom avea stand-up comedy la America Express 2022.

Bordea Cătălin și Nelu Cortea pornesc pe Drumul Aurului!

Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.” a declarat Bordea Cătălin.

Dintre cele 9 echipe, care vor porni pe Drumul Aurului, mai fac parte Larisa Iordache și Diana Bulimar și Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Noul sezon America Express, botezat Drumul Aurului, va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Show-ul America Express 2022 va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. În continuare, Oase și Marius Damian vor prezenta poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.