Larisa Iordache și Diana Bulimar vor forma o echipă de excepție la America Express 2022

3 1.174

Pentru fanii Asia Express, menționăm că noua ediție din acest an se va numi America Express 2022 – Drumul Aurului. 9 perechi de vedete vor călători prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce însumează peste 7000 de kilometri.

Show-ul America Express 2022 va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. În continuare, Oase și Marius Damian vor prezenta poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură.

Una dintre cele 9 perechi va fi formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar, două gimnaste de excepție ale României, relatează prosport.ro. Larisa Iordache și Diana Bulimar sunt foarte bune prietene, deseori fiind surprinse împreună. Ambele reprezentante de seamă ale sportului românesc vor trebui să se descurce cu un dolar pe zi în lupta pentru marele premiu de 30 000 de EURO.

America Express 2022 se anunță un reality show interesant și impresionant prin prisma traseului, dar și al concurenților. Filmările pentru noul sezon America Express – Drumul Aurului vor începe în luna mai 2022. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.