André se reunește pentru America Express 2022: Andreea Antonescu și Andreea Bălan pornesc pe Drumul Aurului

2 238

Andreea Antonescu și Andreea Bălan pornesc pe Drumul Aurului. Putem spune că formația André se reunește pentru America Express 2022. Pentru cine nu știe formația André, vă reamintim este o formație dance alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înființată în 1998 în România. Poate ați auzit de ”Liberă la mare”; ”Prima iubire”; ”Lasă-mă papa la mare”.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan pornesc pe Drumul Aurului

Am crescut și am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă” au declarat fetele. Și noi sperăm ca cele două artiste să aibă o evoluție frumoasă în America Express 2022, fără păruială.

Citește: Larisa Iordache și Diana Bulimar vor forma o echipă de excepție la America Express 2022

Vă reamintim că America Express se va întinde pe distanța a 7000 de kilometri, iar cele 9 perechi vor trebui să se descurce cu un dolar pe zi prin Mexic, Guatemala şi Columbia.

Show-ul America Express 2022 va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. În continuare, Oase și Marius Damian vor prezenta poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.