American Airlines reia zborurile între Madrid și New York JFK și Miami

0 602

American Airlines reia zborurile între aeroporturile Madrid-Barajas și New York JFK și Miami. Pe 28 martie, compania aeriană americană a reluat rutele între Barcelona-El Prat și Miami și între capitala spaniolă și Dallas Fort Worth, printre alte conexiuni din Statele Unite spre Europa.

Compania aeriană americană operează ruta Madrid – Miami de peste 30 de ani, din mai 1991.

New York JFK – Madrid cu American Airlines

Vor fi zboruri zilnice operate cu aeronave de tip Boeing 777.

AA94 New York JFK 17:30 – 06:40 +1 Madrid
AA95 Madrid 12:30 – 14:55 New York JFK

Miami – Madrid cu American Airlines

Vor fi zboruri zilnice operate cu aeronave de tip Boeing 777.

AA68 Miami 17:30 – 08:10 +1 Madrid
AA69 Madrid 10:05 – 13:30 Miami

Compania își evidențiază angajamentul față de biosecuritate în operarea zborurilor sale, în care își respectă protocolul de sănătate și bunăstare, care include utilizarea obligatorie a unei măști faciale, măsuri îmbunătățite de curățare și dezinfectare și asocierea cu instituții de conducere securitate pentru orientare în această privință.

Mai multe zboruri American Airlines între SUA și Europa

Protocoalele American de biosecuritate includ utilizarea obligatorie a măștii și măsuri speciale de curățenie și dezinfectare.  Pe lângă măsurile și protocoalele anti-COVID-19, American Airlines folosește ”pașaportul de sănătate” VeriFLY. American Airlines a devenit prima companie aeriană care a folosit VeriFLY, încă din luna noiembrie, pentru câteva rute selectate. Vorbim aici de zborurile din Jamaica, Chile, Columbia, El Salvador, Honduras și Guatemala spre Miami. Astfel, mii de pasageri au călătorit folosind aplicația, mulți oferind feedback pozitiv companiei aeriene cu privire la modul ușor de utilizare a acesteia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.