easyJet a lansat 12 noi zboruri interne în Marea Britanie

0 630

easyJet a lansat 12 noi zboruri interne pentru a satisface cererea de călătorie. Zborurile vor oferi britanicilor mai multe oportunități de a se reconecta cu prietenii și familia din întreaga țară sau de a rezerva o vacanță mult așteptată și de a explora mai mult Marea Britanie, în această vară.

Compania aeriană a adaugat trei noi aeroporturi din Marea Britanie la rețeaua internă. Conform noului program operațional, vor fi operate zboruri de la Aeroportul Belfast City, pentru prima dată, la Londra Gatwick. easyJet se va întoarce și la aeroporturile Leeds Bradford și East Midlands cu noi zboruri cspre și dinspre Aeroportul Internațional Belfast. Aceste rute au fost deservite anterior de Aer Lingus Regional, operat de Stobart Air, oferind conectivitate cheie între regiuni.

easyJet a lansat 12 noi zboruri interne în Marea Britanie.

De asemenea, compania aeriană a pus în vânzare peste 60.000 de locuri suplimentare, de la Belfast International, astfel:
– spre Birmingham, din 3 iulie, vor fi operate 22 de zboruri pe săptămână
– spre Manchester, din 9 iulie, vor fi operate 27 de zboruri pe săptămână
– spre Edinburgh, din 2 iulie, vor fi operate 22 de zboruri pe săptămână
– spre Glasgow, din 2 iulie, vor fi operate 20 de zboruri pe săptămână

Toți clienții care rezervă zboruri cu easyJet, beneficiază de politicile de rezervare flexibile de vârf din industrie, în cadrul „Promisiunii de protecție”, ceea ce înseamnă că pot rezerva bilete cu încredere și, dacă planurile lor se schimbă, se poate schimba și rezervarea lor, fără taxe suplimentare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.