blank

5 destinații din lume, recunoscute pentru jocuri de noroc

0 506

Jocurile de noroc atrag milioane de adepți încă din cele mai vechi timpuri. Încă din antichitate, pariurile sportive și jocurile de noroc făceau deliciul publicului peste tot în lume.

Există dovezi clare cum acestea erau practicate în cadrul civilizațiilor antice, cum ar fi China, Egipt sau Imperiul Roman. De exemplu, Colosseum-ul din Roma este o dovadă clară a pariurilor practicate de aristocrații acelor vremuri pe luptele cu gladiatori.

Destinații recunoscute pentru jocuri de noroc

Apoi au apărut cazinourile elegante, cu mese de poker, blackjack, slot machine și cabaret. Când vine vorba de destinații renumite prin prisma jocurilor de noroc, cred că Las Vegas este în mintea tuturor. Dar în rândul pasionaților de jocuri de noroc, pariuri sportive și viața de cazinou, sunt multe mai multe destinații recunoscute pentru acest mod de divertisment. Mai jos menționăm 5 destinații din lume, care sunt recunoscute pentru jocuri de noroc.

Las Vegas, Nevada, SUA

Vegas este cel mai faimos loc din lume cu peste 70 de cazinouri. Principalul punct de atracție și zona cu cele mai multe cazinouri se întinde pe distanța a 4 mile, renumită și ca „The Strip”.

În principiu, în Las Vegas cu siguranță regăsești orice tip de pariuri pe care dorești să le faci. Dacă nu e în Vegas, nu e nicăieri.

Macao, China

În ultimii ani, Macao câștiga tot mai mult teren în fața renumitului Las Vegas. Fiind singura zonă din China în care jocurile de noroc sunt permise și, din moment ce chinezii iubesc pariurile, zona Macao s-a dezvoltat foarte mult și afacerile au prosperat.

Macao găzduiește cel mai mare cazino din lume, The Venetian, care cuprinde 376.000 de metri pătrați de spațiu de joc, 640 de mese de joc și 1.760 de sloturi.

Londra, Anglia

Londra este un paradis al jocurilor de noroc, fără legi rigide împotriva acestora. Oricine (cu vârsta peste 18 ani) poate paria pe aproape orice.

Vizitați câteva dintre cazinourile mai elegante și speciale (cum ar fi The Ritz Club sau  The Hippodrome).

Totodată, londonezii sunt și printre cei mai mari practicanți de jocuri pacanele online din UK. Nu este de mirare faptul că britanicii călătoresc mult în căutarea distracțiilor.

Monte Carlo, Monaco

Când te gândești la Monte Carlo și la jocuri de noroc, îți vin în minte imagini cu James Bond. Acolo unde Vegasul poate fi elegant și extravagant, Monte Carlo este opulent și luxury, ceea ce face să vedem aici cei mai sofisticați, bogați și eleganți jucători.

În ciuda faptului că Monaco găzduiește Marele Premiu al Principatului Monaco în Formula 1, unul dintre cele mai cunoscute sportive din lume, nu sunt permise pariurile sportive pe F1. Cu toate acestea, evenimentul merită să fie urmărit.

Aruba

Dacă aveți nevoie de un alt motiv pentru a vizita Aruba, în afară de plajele cu nisip alb și apa albastră, atunci cazinourile exotice ar fi acesta. Supranumit „Vegasul din Caraibe”, Aruba are tot ce ți-ai putea dori vreodată dintr-o destinație de jocuri de noroc.

În această perioadă e mai complicat de călătorit sau de pariat prin cazinouri, așa că există și variantele online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.