blank

Turismul în Las Vegas este în creştere

0 664

În ciuda crizei şi a recesiunii, Las Vegas se bucură de tot mai mulţi turişti. 2012 ar fi al 3-lea an consecutiv în care capitala jocurilor de noroc se bucură de creştere.

The Las Vegas Convention şi Visitors Authority au declarat săptămâna aceasta că se aşteaptă să colecteze cu 5% mai multe taxe pe camera de hotel în 2013 comparativ cu anul în curs.

„Creşterea este la un nivel mai moderat faţă de aşteptări, dar este totuşi o creştere” a declarat vice-preşedinte Autoritatea de Finanţe, Rana Lacer.

Taxele pe camera au crescut cu 14% în 2011 şi 2012, asta după scăderile majore din 2009. Dacă se menţine creşterea, Las Vegas s-ar putea bucura de venituri asemănătoare cu cele înregistrate în 2008, înainte de recesiune. Din toate taxele colectate, 32% merg la Visitors Authority, iar o bună parte din aceştia sunt îndreptaţi spre marketing şi publicitate. Restul taxelor merg la autorităţile municipale şi în proiectele de stat.

Chiar zilele trecute am anunţat că British Airways va opera curse pe ruta Londra Gatwick – Las Vegas, din octombrie 2012!

Poate vreţi să vedeţi şi care sunt cele mai tari hoteluri din Las Vegas!

Leave A Reply

Your email address will not be published.