(VIDEO) Iaşi - Paris cu Blue Air, zborul inaugural

(VIDEO) Iaşi - Paris cu Blue Air, zborul inaugural

(VIDEO) Iaşi – Paris cu Blue Air, zborul inaugural

Oferta Vila Camelia

Pe 26 octombrie 2015, Blue Air a scris istorie la Iaşi. A inaugurat ruta Iaşi – Paris, o destinaţie aşteptată de foarte mult timp, de unii poate chiar de zeci de ani. Înaintea decolării primului zbor pe această rută, a avut loc o scurtă conferinţă de presă la care au luat cuvântul: Tudor CONSTANTINESCU, director comercial Blue Air, Marius BODEA, presedintele C.A. al Aeroportului Internaţional Iaşi şi Alain RAMETTE, director Institutul Francez. Evenimentul a avut loc în noul Terminal T3 al Aeroportului Internaţional Iaşi, care a fost inaugurat pe 17 octombrie 2015.

Iasi-Paris-Blue-Air

Ruta Iaşi – Paris a pornit cu dreptul, chiar peste aşteptări. Aproximativ 140 de pasageri s-au îmbarcat la bordul avionului Boeing 737-700 (YR-BMA) cu destinaţia Paris, ceea ce a însemnat un grad de încărcare de peste 95%.

Iasi-Paris-Blue-Air-4

Pentru început, ruta va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, după următorul orar:

OB605: IAŞI 10:00 – 12:50 PARIS luni, vineri
OB606: PARIS 13:00 – 17:00 IAŞI luni, vineri

Botezul aeronavei înaintea decolării în primul zbor spre Paris!

Publicaţia AirlinesTravel.ro a fost prezentă la inaugurarea acetei rute, la invitaţia Blue Air. Totodată, am zburat pentru a doua oară pe ruta Bucureşti – Iaşi – Bucureşti, dar de data aceasta pe zbor oficial. Pe zborul Bucureşti – Iaşi au fost 49 de pasageri, iar pe zborul de retur 44 de pasageri.

Aşa cum v-am anunţat în ultima perioadă, Blue Air a deschis bază la Iaşi şi a început operarea zborurilor spre Londra (din 25 octombrie), Paris (din 26 octombrie) şi Roma (zborul inaugural a fost astăzi, 27 octombrie), dar şi pe ruta Bucureşti – Iaşi şi retur. Din 2016, Blue Air va mai deschide alte 3 rute cu plecare din Iaşi: Barcelona, Bruxelles şi Koln. Le urăm cer senin!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air
(Video) Bucureşti – Iaşi – Bucureşti cu Blue Air

Pe 17 octombrie 2015, cu ocazia inaugurării terminalului T3 al aeroportului din Iaşi, am avut plăcerea să zbor pe ruta...

Închide