Pisa a salutat Qatar Airways, pe 2 august 2016

0 134

Începând cu 2 august 2016, Qatar Airways deschide ruta Doha – Pisa. Prin inaugurarea acestei rute, numărul zborurilor spre Italia crește la 42 pe săptămână.

Doha – Pisa cu Qatar Airways

Oferte pachete iunie

În dimineața zilei de 2 august, Pisa a salutat primul zbor Qatar Airways. Aeronava Airbus A330 a aterizat la ora 06:55 și a fost întâmpinată cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-salutul-apa

Dlegația VIP Qatar Airways a fost întâmpinată de autoritățile locale și de oameni îmbrăcați în costume tradiționale italiene.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-A330

Pisa este al patrulea oraș din Italia, spre care a început să zboare operatorul Qatar Airways. Celelalte 3 orașe din Italia: Milano din 2002, Roma din 2003 și Veneția din 2011.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-echipaj

Qatar Airways oferă deja cinci frecvențe zilnice spre Italia: două zboruri spre Milano, două zboruri spre Roma și un zbor spre Veneția. Prin adăugarea unui zbor zilnic spre Pisa, frecvența zborurilor din Doha spre Italia va crește de la 35 la 42 pe săptămână.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
ryanair
[Oferta Ryanair Timișoara] Bilete de avion de la 4.99 EURO

Ryanair ne surprinde cu ofertele sale. Pentru bănățeni, Ryanair oferă bilete de avion de la 4.99 EURO/segment pentru zboruri din...

Închide