Pisa a salutat Qatar Airways, pe 2 august 2016

Pisa a salutat Qatar Airways, pe 2 august 2016

Pisa a salutat Qatar Airways, pe 2 august 2016

Oferta Vila Camelia

Începând cu 2 august 2016, Qatar Airways deschide ruta Doha – Pisa. Prin inaugurarea acestei rute, numărul zborurilor spre Italia crește la 42 pe săptămână.

Doha – Pisa cu Qatar Airways

În dimineața zilei de 2 august, Pisa a salutat primul zbor Qatar Airways. Aeronava Airbus A330 a aterizat la ora 06:55 și a fost întâmpinată cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-salutul-apa

Dlegația VIP Qatar Airways a fost întâmpinată de autoritățile locale și de oameni îmbrăcați în costume tradiționale italiene.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-A330

Pisa este al patrulea oraș din Italia, spre care a început să zboare operatorul Qatar Airways. Celelalte 3 orașe din Italia: Milano din 2002, Roma din 2003 și Veneția din 2011.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-echipaj

Qatar Airways oferă deja cinci frecvențe zilnice spre Italia: două zboruri spre Milano, două zboruri spre Roma și un zbor spre Veneția. Prin adăugarea unui zbor zilnic spre Pisa, frecvența zborurilor din Doha spre Italia va crește de la 35 la 42 pe săptămână.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
ryanair
[Oferta Ryanair Timișoara] Bilete de avion de la 4.99 EURO

Ryanair ne surprinde cu ofertele sale. Pentru bănățeni, Ryanair oferă bilete de avion de la 4.99 EURO/segment pentru zboruri din...

Închide