Pisa a salutat Qatar Airways, pe 2 august 2016

0 211

Începând cu 2 august 2016, Qatar Airways deschide ruta Doha – Pisa. Prin inaugurarea acestei rute, numărul zborurilor spre Italia crește la 42 pe săptămână.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Doha – Pisa cu Qatar Airways

În dimineața zilei de 2 august, Pisa a salutat primul zbor Qatar Airways. Aeronava Airbus A330 a aterizat la ora 06:55 și a fost întâmpinată cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-salutul-apa

Dlegația VIP Qatar Airways a fost întâmpinată de autoritățile locale și de oameni îmbrăcați în costume tradiționale italiene.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-A330

Pisa este al patrulea oraș din Italia, spre care a început să zboare operatorul Qatar Airways. Celelalte 3 orașe din Italia: Milano din 2002, Roma din 2003 și Veneția din 2011.

Doha-Pisa-Qatar-Airways-echipaj

Qatar Airways oferă deja cinci frecvențe zilnice spre Italia: două zboruri spre Milano, două zboruri spre Roma și un zbor spre Veneția. Prin adăugarea unui zbor zilnic spre Pisa, frecvența zborurilor din Doha spre Italia va crește de la 35 la 42 pe săptămână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »