blank

(Video) Evacuarea aeronavei Boeing 777-300 Emirates / zborul EK521

0 1.686

Pe 3 august, aeronava Boeing 777-300 (A6-EMW) Emirates a fost implicată într-un accident pe Aeroportul Internațional Dubai. În urma aterizării pe burtă, avionul a luat foc. Doar rapiditatea evacuării aeronavei a făcut ca accidentul să fie fără victime. Echipajul de cabină și-a făcut foarte bine treaba!

Boeing 777-300 Emirates / zborul EK521

Emirates-plane-crash-video-evacuation

Totuși, a fost raportat un deces în rândul echipelor de intervenției. Un pompier a murit în urma rănilor suferite în timpul procesului de stingere a focului.

Au apărut și imagini din interiorul avionului, dar și din timpul evacuării de urgență. Urmărind aceste materiale video, ne-am întristat când am văzut reacția pasagerilor. Nu putem înțelge egoismul și inconștiența unora. Mulți s-au întins după bagaje, în loc să fugă din avion.

(puteți vedea pasageri cu bagaje – trist)

Prin procesul de recuperat bagajul, vă puneți viața în pericol, dar și a oamenilor din jur. Încetiniți procesul de evacuare. Dacă trageți de acele compartimente de bagaje, puteți să blocați evacuarea sau să răniți oameni.

Repetăm! Când este o evacuare de urgență, abandonați bunurile și fugiți. Viața voastră stă în cele 90 de secunde necesare evacuării unei aeronave. Orice întârziere, poate fi fatală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.