Delhi – San Francisco cu Air India, zbor de 16 ore si 55 de minute

Delhi – San Francisco cu Air India, zbor de 16 ore si 55 de minute

Delhi – San Francisco cu Air India, zbor de 16 ore şi 55 de minute

Oferta Vila Camelia

Pe 2 decembrie, Air India va lansa ruta Delhi – San Francisco, aceasta fiind prima destinaţie onorată cu zbor direct din India spre coasta de Vest a Statelor Unite. Totodată Air India va opera şi cel mai lung zbor din portofoliu, de 16 ore şi 55 de minute.

Air_India_Boeing_777-200LR

Vor fi 3 zboruri săptămânale (miercuri, vineri şi duminică), toate operate cu aeronave de tipul Boeing 777-200LR. Zborul AI 173 va decola din Delhi (DEL) la 02:35 şi va ateriza la San Francisco (SFO) la 06:00. Zborul de retur AI 174 va decola la 10:30 din San Francisco şi va ajunge la Delhi în jurul orei 16:15, a doua zi.

Aeronavele pot găzdui până la 8 pasageri la First Class, 35 la Business Class și 195 la Economy Class (238 de locuri în total). Însă Air India va reconfigura avioanele şi cel mai probabil va elimina First Class, introducând mai multe locuri la Economy.

În prezent, Air India opereaza zboruri zilnice către Chicago și New York (din New Delhi) și Newark (din Mumbai), iar San Francisco va fi a 4-a destinaţie din America de Nord. În prezent, zborul Mumbai-Newark, care durează 16:00 ore, este cel mai lung zbor operat de Air India.

În trecut, Air India a mai operat zboruri spre Los Angeles, dar cu escală laFrankfurt, iar Jet Airways a zburat pentru scurt timp la San Francisco via Shanghai.

(Foto: commons.wikimedia.org)

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Blue-Air-Torino
Venituri importante înregistrate de Blue Air din bazele externe (Torino şi Larnaca)

În toamna lui 2014, Blue Air a făcut o mişcare inspirată şi a lansat prima bază în afara României. A...

Închide