Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Ofertă Turkish Airlines] Bucureşti – Istanbul şi Constanţa – Istanbul de la 99 EURO

0 352

Turkish Airlines vine cu o promoţie atractivă pentru Istanbul. Puteţi să călătoriţi pe rutele Bucureşti – Istanbul şi Constanţa – Istanbul la tarife ce pornesc de la 99 EURO.

Promoţia este valabilă în perioada 1 octombrie – 20 octombrie 2015, iar perioada de călătorie să fie cuprinsă în intervalul 1 noiembrie – 31 martie 2016. Trebuie să aveţi în vedere să cuprindeţi 2 zile sau o duminică în perioada călătoriei. Biletele trebuie să fie achitate în maxim 24 de ore de la rezervare şi să fie cumpărate cel târziu cu 20 de zile înainte de călătorie.

Puteţi călători de 1 decembrie sau de Valentine`s Day, dar la fel de bine puteţi să alegeţi alte intervale de timp din intervalul menţionat mai sus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.