Venituri importante înregistrate de Blue Air din bazele externe (Torino şi Larnaca)

2 539

În toamna lui 2014, Blue Air a făcut o mişcare inspirată şi a lansat prima bază în afara României. A alocat o aeronavă pentru aeroportul Torino-Caselle şi a început operarea zborurilor pe ruta Torino – Catania, apoi spre Bari. Începutul mereu e mai anevoios, dar lucrurile au evoluat nesperat de bine şi baza Blue Air de la Torino a crescut. În prezent, Blue Air operează zboruri regulate spre Catania, Bari şi Ibiza.zboruri-blue-air-torino-vara-2016

Însă planurile Blue Air sunt ambiţioase pentru 2016 şi au anunţat 8 rute noi pe care le vor opera în orarul de vară 2016, de la baza din Torino. Ca destinaţii noi, vor fi: Atena, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Stuttgart şi Roma.

În 2016, vom putea călători din Bucureşti via Torino spre destinaţiile menţionate mai sus. Se lucrează la un orar avantajos şi mai sunt de pus la punct câteva detalii tehnice. Ibiza, Menorca, Palma de Mallorca nu ar trebui să mai fie destinaţii atât de exclusiviste şi scumpe.

Dar baza din Torino nu este singura pe plan extern. La începutul acestui an, după falimentul Cyprus Airways, Blue Air a profitat de situaţie şi a deschis baza în Larnaca. Aici nu avem noutăţi despre rute noi, tradiţionalele zboruri spre Atena şi Salonic fiind disponibile şi în orarul de vară 2016. Va creşte frecvenţa zborurilor pe ruta Larnaca – Atena de la 10/7 la 14/7.

Conform informaţiilor oferite de Blue Air, în 2015 (până la 30 septembrie) au înregistrat venituri de aproximativ 30 de milioane de EURO din bazele externe. Cum creşterea va fi accentuată în 2016, veniturile vor fi pe măsură. Cer senin, Blue Air!

(Foto: Lidie Berendsen)

Leave A Reply

Your email address will not be published.