(P) City break ”Te iubesc, femeie!” la Hotel Unirea

Spune-i ”Te iubesc!” printr-un city break la Hotel Unirea!

0 365

De când nu i-ai mai spus ”Te iubesc!” persoanei iubite? Acum ai ocazia sa-i arăți dragostea ta printr-un mod unic. Profită de oferta de mărțișor și bucurați-vă împreună de răsfățul primăverii.

Te iubesc, femeie!

Hotel Unirea din Iași a pregătit un city break ”Te iubesc, femeie!”, care cuprinde 2 nopți de cazare cu mic dejun, prânz la restaurantul panoramic al hotelului și acces SPA (piscină, saună uscată, Hammam, salină, jacuzzi, dușuri emoționale).

Circuite exotice

La Unirea SPA, vă puteți răsfăța cu o gama largă de masaje și terapii, menite să vă transforme sejurul într-o adevarată vacanță de neuitat.

Oferta este valabilă pentru luna martie (1-31 martie 2017). Puteți să vă programați city break-ul vineri – duminică sau sâmbătă – luni. Tariful este de 540 lei pachetul!

Menționăm că orice pachet de city break poate fi personalizat în funcție de dorințele voastre. De exemplu, daca doriți de un masaj și pensiune completă, personalul primitor de la Hotel Unirea vă poate creiona un pachet de city break special pentru voi.

Palatul Culturii Iasi
Palatul Culturii Iasi

Totodată, vă puteți plimba prin frumoasa capitală a Moldovei. Iași este un oraș romantic, care vine la pachet cu multe atracții turistice. Vă dăm 10 motive să mergeţi într-un city break la IAŞI!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Flying-Honu-Airbus-A380-ANA
A fost prezentat livery-ul primului Airbus A380 ANA (FLYING HONU)

Broasca țestoasă mare și verde din Hawaii, pe numele ei HONU, a fost aleasă pentru a apărea pe primul Airbus...

Închide