(P) 5 oferte europene pentru Paște 2017

Creta, Rhodos, Sicilia, Barcelona & Costa Brava și Malta pentru Sfintele Paști!

1 1.788

În 2017, Paștele ortodox va pica pe 16 aprilie, dată comună cu Paștele catolic. Este una dintre puținele sărbători din an pe care le petrec alături de familie și cei dragi. De Paște respectăm tradiția și pregătim bucate românești: vopsim ouă roșii, facem cozonac, pasca și tradiționala friptură de miel.

Însă aceste obiceiuri s-au mai schimbat în decursul anilor și tot mai mulți preferă să iasă din tiparul clasic. Pentru cei ce doresc să petreacă Sărbatoarea Învierii Domnului fără bătăi de cap, Paralela 45 Luxury recomandă câteva destinații călduroase pentru mini-vacanța de Paște 2017.

Paște Creta Chania

Chania reprezintă o altă față a Cretei, total diferită de cea mediatizată până în prezent. Dacă partea centrală este luată cu asalt de turiști și transformată cu parțile bune și mai puțin bune, zona Chania este mai apropiată de natură și tradiție.

Chania-Grecia

Serviciile sunt personalizate, mai apropiate de client, iar localnicii sunt mai prietenoși și primitori. Veți întâlni mai puțini turiști britanici si mai mulți scandinavi, francezi etc.

Chania-Grecia-1

Baza materială este foarte diversă, iar oferta cuprinde variante de cazare de la vile de 2* până la hoteluri de 5* lux. Serviciile de masă sunt de la self-catering până la Ultra All Inclusive.

Chania este o destinație potrivită pentru orice gen de vacanță. Poate fi potrivită pentru tinerii dornici de distracție la prețuri mici, dar și pentru cuplurile iubitoare de liniște. Chania este o destinație și pentru familii, existând unități de cazare cu servicii și pentru cei mici. Iar secretul regiunii stă în plajele cu nisip fin și ape turcoaz.

Pentru vacanța de Paște, plecarea se va face pe 11 aprilie 2017. Pachetul turistic cuprinde 6 nopți și masă conform ofertei; bilet de avion pentru zboruri Bucuresti – Chania – București cu TAROM; transfer aeroport – hotel – aeroport.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări: 021 34 53 712 / mail: [email protected]!

Paște Rodos

Rămânem tot în zona Greciei și venim cu o recomandare de sejur în Rhodos. Rodos (sau Rhodos) este cea mai mare și cea mai estică insulă din Arhipelagul Dodecanez, Marea Egee. Această insulă, a patra ca mărime din Grecia, este situată mult mai aproape de țărmul turcesc decât cel al patriei mamă.

rhodos

În fiecare an, insula este luată cu asalt de aproximativ 1 milion de turiști. Clima este blândă, iar soarele strălucește aproape tot timpul anului. Este o destinație perfectă pentru cei ce doresc să se bucure de plaje și soare, dar și pentru cei ce doresc să descopere ruinele antice, în special în zonele Rhodos, Lindos, Kamiros și Ialysos.

Pachetul recomandat pentru Paște 2017 cuprinde: 6 nopți de cazare (plecare pe 11 aprilie); bilet de avion București – Rhodos – București, transfer de la aeroport la hotel și retur; asistență turistică.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări: 021 34 53 712 / mail: [email protected]!

Paște Sicilia

Zburăm din Grecia spre Italia și aterizăm în Sicilia. Mai exact în Catania. Acesta este al doilea oraș ca mărime din Sicilia și este situat pe coasta de est, la poalele Muntelui Etna. Este o destinație pentru cei pasionați de istorie, de munte și aventuri, dar și pentru cei ce doresc să se bucure de soare, relaxare și plajă.

Catania

După o vizită la Etna (cel mai mare vulcan activ din Europa), merge și o baie în Marea Ionică. Apa este mereu caldă, cu o concetrație ridicată de sare. În apropiere de Catania se află La Playa Marina di Cottone.

Pachetul de Paște 2017 cuprinde 5 nopți / 6 zile la hotel de 4*. Tarifele pornesc de la 495 EURO / persoană, în tarif fiind inclus și biletul de avion București – Catania – București. Beneficiați și de o excursie de o zi la Muntele Etna si Taormina cu autocar si ghid local.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări: 021 34 53 712 / mail: [email protected]!

Paște Malta

Nu departe de Sicilia se află Malta, oficial denumită Republica Malta, o țară insulară din Europa de Sud. Are o suprafață de 316 km2 și o populație sub 450.000 de locuitori, ceea ce o face să fie una din cele mai mici țări din lume, dar cu o densitate mare. Capitala Maltei este Valletta, una dintre cele mai mici capitale din Uniunea Europeană!

Malta

Cu toate că este un stat mic, Malta reușește să atragă anual peste 1.6 milioane de turiști. Arhipelagul maltez este alcătuit din sase insule: Malta, Gozo, Comino, Cominotto, Filfla si St. Paul, ultimele trei fiind nelocuite.

Malta își încântă vizitatorii cu nenumarate atracții ușor accesibile: orașe antice și situri arheologice, temple megalitice, biserici baroce și palate pitorești, parcuri tematice, acvarii și muzee, plaje întinse și peisaje spectaculoase. Pentru cei gurmanzi, arta culinară malteză combină peștele, fructele de mare, fructele și legumele.

Pentru sejurul de Paște 2017 (14 aprilie – 19 aprilie), pachetul cuprinde: 5 nopți și 6 zile la hotel de 4*; bilete de avion București – Malta – București; tur panoramic de jumatate de zi in Valletta cu ghid local; transferul aeroport – hotel – aeroport.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări: 021 34 53 712 / mail: [email protected]!

Paște Barcelona și Costa Brava

Ultima recomandare din acest articol, dar nu cea din urmă, este Barcelona și Costa Brava. Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș al Spaniei, după Madrid.

La-Sagrada-Familia-Barcelona

Barcelona se află pe coasta Mediteranei, la 160 km sud de lanțul muntos Pirinei, care reprezintă granița cu Franța. Populația orașului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.

Pentru vederi spectaculoase ale orașului și liniei de coastă exista doua dealuri. Unul, dealul Montjuic, este lângă port. Pe vârful său se află o veche fortăreață. În jurul dealului se află Stadionul Olimpic și Palatul Sportiv, realizate de arhitectul japonez Arata Isozaki, la fel ca și Gradinile Botanice. La marginea orașului se află dealul Tibidabo, cu mai mult de 500 metri înălțime, cu un parc de distracție în varf.

Însă Barcelona a devenit faimoasă prin intermediul celor mai impresionante opere ale lui Antoni Gaudi. Iar cea mai impresionantă construcție în stil Gaudi este Sagrada Familia.

Costa Brava este o regiune de coastă în nord-estul Cataloniei, în provincia Girona (Spania). Începând cu anii ’50, a început dezvoltarea turistică a regiunii. În zona Costa Brava vă puteți bucura de plajă și distracție. Temperaturile sunt plăcute pe toată durata anului.

Pachetul turistic pentur Paște în Barcelona și Costa Brava cuprinde: 7 nopți / 8 zile (4 nopți în Costa Brava la hotel de 4* cu pensiune completă și 3 nopți în Barcelona la hotel 3* cu mic dejun; transport cu avionul Iași– Barcelona și retur; transferuri aeroport – hotel – aeroport; tur de oraș în Barcelona (maxim 3 ore); însoțitor român de grup.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări: 021 34 53 712 / mail: [email protected]!

Acestea fiind spuse, noi vă dorim vacanță luxoasă și frumoasă. Aruncați o privire și pe alte circuite din oferta Paralela 45 Luxury!

Sediu 1: Pipera, Soseaua Pipera-Tunari, nr.36
tel/fax: 0213453712
mobil: 0720499288

Sediu 2: Bucuresti, B-dul Basarabia,nr.69,bl.A16a,sc.A,parter
tel/fax: 0213404667
mobil: 0720499288

e-mail: [email protected] / [email protected]
web-site: www.paralela45luxury.ro

paralela-45-luxury

Leave A Reply

Your email address will not be published.