[Oferta Alitalia] New York de la 409 EURO, Bangkok de la 444 EURO

0 114

Alitalia rămâne în atenţia noastră pentru ofertele foarte bune la biletele de avion, în special pentru zborurile cu plecare din Milano şi Roma. Pentru septembrie şi octombrie, Alitalia practică un tarif de 449 EURO pentru Milano – New York. Însă marea surpriză vine în noiembrie.

Airbus A319 Alitalia

Milano – New York de la 409 EURO

Circuite exotice

Milano Malpensa – New York de la 409 EURO, un tarif foarte bun practicat de operatorul italian. În urma căutărilor noastre, tariful de 409 EURO se validează pentru călătoriile făcute în perioada 1-8 noiembrie şi 1-9 noiembrie. Dar sunt şi tarife de 414 EURO, 416 EURO, 436 EURO etc. Zborurile sunt operate de Alitalia în parteneriat cu operatorii din SkyTeam: Delta Air Lines, Air France sau KLM.

Milano-New-York-Alitalia-409-EURO

Dacă luăm în calcul oferta Ryanair pentru Bucureşti – Milano Malpensa (20 EURO) sau oferta Blue Air pentru Bucureşti – Milano Linate (135 lei), zborurile Bucureşti – New York poat ajunge la un tarif sub 450 EURO. Căutaţi şi călătoriţi. Profitaţi şi bucuraţi-vă de oferta Alitalia!

Din Roma, oferte bune pentru Roma – Toronto (de la 445 EURO), Roma – Santiago de Chile (de la 449 EURO), Roma – Bangkok (de la 463 EURO).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
3-milioane-pasageri-timisoara
Wizz Air: 3 milioane de pasageri transportaţi din/spre Timişoara

Pe 14 iunie 2016, Wizz Air a atins un nou record - trei milioane de pasageri transportați din și către...

Închide