Cluj-Napoca – Birmingham cu Blue Air, din 16 decembrie 2016

3 453

Din 16 decembrie 2016, Cluj-Napoca – Birmingham cu Blue Air. Blue Air îşi extinde prezenţa pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor spre Birmingham. Noul zbor se va opera cu trei frecvenţe săptămânale: în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Blue-Air-Cluj-Napoca
FOTO: Ovidiu T. Vereș / Blue Air la Cluj-Napoca

Aeroportul Cluj-Napoca devine a şasea bază operaţională a Blue Air începând cu toamna acestui an. Baza va fi deschisă la scurt timp după inaugurarea zborurilor interne intre Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Orarul zborurilor Cluj-Napoca – Birmingham cu Blue Air

0B3751 Cluj-Napoca 09:30 – 10:45 Birmingham
0B3752 Birmingham 11:30 – 16:45 Cluj-Napoca

Blue Air şi-a început operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2016, prin deschiderea rutelor către Bucureşti, Liverpool şi Dublin. Clasificat ca al şaptelea aeroport ca mărime din ţară, cu un trafic de 10.187.122 pasageri în 2015, Birmingham este deservit de Blue Air şi din Bucureşti.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Ne bucuram enorm sa ne dezvoltam prezenta pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe catre Birmingham. In urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham – o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operationala.”

Blue Air înregistrează anul acesta creşteri semnificative, atât în privinţa numărului de pasageri transportaţi, cât şi al numărului de avioane care alcătuiesc flota. Compania estimează o creştere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016. Până la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flotă formată din 28 aeronave Boeing 737.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiţii optime pe noua rută Cluj-Napoca – Birmingham. Vor beneficia de siguranţă, confort sporit şi tarife începând de la 29.99 euro. Preţul este pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate. Tariful include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg. Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.