blank

Wizz Air: 3 milioane de pasageri transportaţi din/spre Timişoara

0 603

Pe 14 iunie 2016, Wizz Air a atins un nou record – trei milioane de pasageri transportați din și către Aeroportul Internaţional din Timișoara. Din octombrie 2008, Wizz Air a început operarea zborurilor din/spre Timişoara. În februarie 2009 a urmat deschiderea bazei și alocarea unei aeronave A320.

În noiembrie 2014, Wizz Air a adăugat o a doua aeronavă A320 bazei sale din Timişoara si oferă în prezent 15 rute spre 7 țări. Anul trecut WIZZ a transportat peste 590 de mii de pasageri pe rutele sale din Timişoara. Acest lucru a facilitat crearea a mai mult de 400 de locuri de muncă în industriile conexe din regiune.

3-milioane-pasageri-timisoara-1

Devenită cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direcţi, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în intreaga Românie.

Conform Airports Council International (ACI), la un milion de pasageri transportaţi/an se facilitează crearea a 750 de locuri de muncă.

Claudiu Adrian Bodeştean – pasagerul 3 milioane la Timisoara

3-milioane-pasageri-timisoara

Pasagerul Wizz Air cu numărul trei milioane din Timișoara, Dl. Claudiu Adrian Bodeştean, a zburat marți pe ruta Timişoara – Londra Luton. Scopul zborului: un city break în capitala Marii Britanii. În timpul check-in-ului, pasagerul a fost întâmpinat de către un tânăr jucător de fotbal în uniformă Wizz Air. Acesta “l-a sancţionat” cu un cartonaş roz pe care era scrisă vestea cea bună. Bucuros și emoționat, pasagerul norocos a declarat: „Obişnuiesc să călătoresc frecvent cu WIZZ, împreună cu soţia şi copiii. Nu mă așteptam să fiu atât de norocos și să fiu “sancţionat” cu cartonaşul roz. Aștept cu nerăbdare următoarea călătorie WIZZ!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.