blank

Noile clase tarifare la TAP Portugal

1 1.880

Începând cu 2 iulie 2017, TAP Portugal va relua zborurile directe pe ruta Lisabona – București. Tarifele pornesc de la 115.7 EURO, iar biletele de avion pot fi rezervate începând cu 6 decembrie 2016 (locuri limitate).

Opțiuni tarifare la TAP Portugal

În trecut, TAP Portugal practica prețuri mărișoare, care porneau de la 180 EURO (preț promoțional), și opera zboruri fără concurență. În prezent, ruta București – Lisabona este operată de 2 transportatori low-cost, ceea ce schimbă datele operaționale pentru transportatorul portughez și-l ”obligă” să intre pe piață cu tarife competitive.

Dar aceste tarife au putut fi oferite printr-un compromis. Aruncând o privire în sistemul de rezervări TAP, am putut observa 4 categorii tarifare pentru Economy Class și 2 categorii tarifare pentru Business Class. TAP Portugal se adaptează pieței și competitorilor low-cost, oferind mai multe opțiuni tarifare.

Opțiunile tarifare pentru Economy Class – TAP Portugal

optiuni-tarifare-economy-class-tap-portugal

Discount fare: cel mai competitiv nivel tarifar, care include doar zborul, bagajul de mână și cateringul la bord;
Basic fare: include toate facilitățile din „Discount” + bagaj de cală;
Classic fare: include toate facilitățile din „Basic” + posibilitatea de prealocare a locului în avion;
Plus fare: include toate facilitățile din „Classic” + flexibilitate în modificarea datelor de călătorie (rebooking gratuit).

Opțiunile tarifare pentru Business Class – TAP Portugal

optiuni-tarifare-business-class-tap-portugal

Executive fare: toate facilitățile serviciului Business (catering, prealocare loc în avion, 2 bagaje de cala X 32 KG), dar cu flexibilitate limitată (modificarea datelor de călătorie și rambursare cu penalizare);
Top executive fare: toatee facilitățile serviciului Business + flexibilitate maximă (modificarea datelor de călătorie și rambursare gratuită).

Leave A Reply

Your email address will not be published.