Noile clase tarifare la TAP Portugal

1 699

Începând cu 2 iulie 2017, TAP Portugal va relua zborurile directe pe ruta Lisabona – București. Tarifele pornesc de la 115.7 EURO, iar biletele de avion pot fi rezervate începând cu 6 decembrie 2016 (locuri limitate).

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Opțiuni tarifare la TAP Portugal

În trecut, TAP Portugal practica prețuri mărișoare, care porneau de la 180 EURO (preț promoțional), și opera zboruri fără concurență. În prezent, ruta București – Lisabona este operată de 2 transportatori low-cost, ceea ce schimbă datele operaționale pentru transportatorul portughez și-l ”obligă” să intre pe piață cu tarife competitive.

Dar aceste tarife au putut fi oferite printr-un compromis. Aruncând o privire în sistemul de rezervări TAP, am putut observa 4 categorii tarifare pentru Economy Class și 2 categorii tarifare pentru Business Class. TAP Portugal se adaptează pieței și competitorilor low-cost, oferind mai multe opțiuni tarifare.

Circuite exotice

Opțiunile tarifare pentru Economy Class – TAP Portugal

optiuni-tarifare-economy-class-tap-portugal

Discount fare: cel mai competitiv nivel tarifar, care include doar zborul, bagajul de mână și cateringul la bord;
Basic fare: include toate facilitățile din „Discount” + bagaj de cală;
Classic fare: include toate facilitățile din „Basic” + posibilitatea de prealocare a locului în avion;

Plus fare: include toate facilitățile din „Classic” + flexibilitate în modificarea datelor de călătorie (rebooking gratuit).

Opțiunile tarifare pentru Business Class – TAP Portugal

optiuni-tarifare-business-class-tap-portugal

Executive fare: toate facilitățile serviciului Business (catering, prealocare loc în avion, 2 bagaje de cala X 32 KG), dar cu flexibilitate limitată (modificarea datelor de călătorie și rambursare cu penalizare);

hotel unirea

Top executive fare: toatee facilitățile serviciului Business + flexibilitate maximă (modificarea datelor de călătorie și rambursare gratuită).

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
boarding-pass-tichet-de-imbarcare
Bilete de avion ieftine spre: Marrakech, Larnaca, Malaga

Dacă e marți, e articolul cu recomandările lui Cristi. Pentru episodul de azi, Cristi a ales Marrakech, Larnaca, Malaga. Sunteți...

Închide