Noile clase tarifare la TAP Portugal

1 956

Începând cu 2 iulie 2017, TAP Portugal va relua zborurile directe pe ruta Lisabona – București. Tarifele pornesc de la 115.7 EURO, iar biletele de avion pot fi rezervate începând cu 6 decembrie 2016 (locuri limitate).

Opțiuni tarifare la TAP Portugal

Castiga o excursie la Paris

În trecut, TAP Portugal practica prețuri mărișoare, care porneau de la 180 EURO (preț promoțional), și opera zboruri fără concurență. În prezent, ruta București – Lisabona este operată de 2 transportatori low-cost, ceea ce schimbă datele operaționale pentru transportatorul portughez și-l ”obligă” să intre pe piață cu tarife competitive.

Dar aceste tarife au putut fi oferite printr-un compromis. Aruncând o privire în sistemul de rezervări TAP, am putut observa 4 categorii tarifare pentru Economy Class și 2 categorii tarifare pentru Business Class. TAP Portugal se adaptează pieței și competitorilor low-cost, oferind mai multe opțiuni tarifare.

Opțiunile tarifare pentru Economy Class – TAP Portugal

La Mare cu Avionul

optiuni-tarifare-economy-class-tap-portugal

Discount fare: cel mai competitiv nivel tarifar, care include doar zborul, bagajul de mână și cateringul la bord;
Basic fare: include toate facilitățile din „Discount” + bagaj de cală;
Classic fare: include toate facilitățile din „Basic” + posibilitatea de prealocare a locului în avion;
Plus fare: include toate facilitățile din „Classic” + flexibilitate în modificarea datelor de călătorie (rebooking gratuit).

Opțiunile tarifare pentru Business Class – TAP Portugal

optiuni-tarifare-business-class-tap-portugal

Executive fare: toate facilitățile serviciului Business (catering, prealocare loc în avion, 2 bagaje de cala X 32 KG), dar cu flexibilitate limitată (modificarea datelor de călătorie și rambursare cu penalizare);
Top executive fare: toatee facilitățile serviciului Business + flexibilitate maximă (modificarea datelor de călătorie și rambursare gratuită).

S-ar putea sa-ti placa si
1 comentariu
  1. […] de cotitură pentru transportatorul portughez, iar rezultatele nu întârzie să apară. Totodată, TAP Portugal a introdus, de asemenea, noua structură tarifară cu preturi […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »