blank

Bilete de avion ieftine spre: Marrakech, Larnaca, Malaga

0 1.720

Dacă e marți, e articolul cu recomandările lui Cristi. Pentru episodul de azi, Cristi a ales Marrakech, Larnaca, Malaga. Sunteți curioși să vedeți ofertele?

București – Marrakech – București de la 101 EURO

În perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2017, tarifele pentru zborurile București – Marrakech – București pornesc de la 101 EURO. Zborurile vor fi operate de Ryanair via Milano. Escalele sunt acceptabile, de aproximativ 4 ore pe ambele segmente.

marrakech
FOTO: hookedoneverything.com/

Marrakech este un oraș din sud-vestul Marocului, așezat la aproximativ 150 kilometru de coasta Oceanului Atlantic. În mare parte a anului, vremea este însorită. În ianuarie-februarie, temperatura medie este de aproximativ 20 de grade. Puteți vizita diferite obiective turistice, să vă plimbați prin piețele tradiționale sau să vă relaxați la terasele cu priveliști ample.

București – Larnaca – București la 59 EURO

În perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2017, tarifele pentru zborurile București – Larnaca – București pornesc de la 59 EURO. Zborurile vor fi operate de Wizz Air, fără escală.

larnaca
FOTO: cyprustraveller.com/

Chiar dacă Larnaca este o destinație de vară, ea poate fi vizitată și în extrasezon. Apa mării nu e pentru baie, iar temperaturile coboară sub 20 de grade, însă puteți să descoperiți orașul la pas. Puteți admira păsările Flamingo, care poposesc pe Lacul Sărat. Puteți vizita porturile orașului sau moscheile. Și vă puteți odihni picioarele în tavernele cipriote.

București – Malaga – București de la 94 EURO

Frumoasa destinație spaniolă, Malaga, este la un zbor distanță și la un preț de 94 EURO. Cristi vine cu o propunere de city break în perioada 18 februarie – 21 februarie 2017. Zborurile sunt operate de Wizz Air și Blue Air. Malaga se bucură de căldură pe toată durata anului. În perioada ianuarie – februarie, temperaturile variază de la 18 la 24 de grade.

malaga
FOTO: exploramalaga.com/

Astfel, puteți să descoperiți Malaga la pas. Vizitați muzeele fără să zăboviți prea mult la cozi, testați bucătăria spaniolă și vestitele vinuri de Malaga. Dacă totuși doriți să vă bucurați și de zăpadă, aflați că sunt pârtii de schi la aproximativ 100 de kilometri de Malaga.

Leave A Reply

Your email address will not be published.