Zboruri transatlantice JetBlue spre Londra, din 2021

0 938

JetBlue, un transportator low-cost cu sediul central la New York și baze operaționale în Boston, New York JFK și Washington, a anunțat că va opera zboruri zilnice spre Londra. Zborurile vor debuta în 2021.

Capitala Angliei va fi prima destinație europeană a transportatorului american. Va fi deservită cu zboruri zilnice din Boston și New York, la bordul avioanelor A321LR.

Zboruri transatlantice JetBlue

Totodată, acestea vor fi primele zboruri transatlantice JetBlue, ceea ce înseamnă mai multe oportunități pentru pasagerii dornici de a călători între Europa și America de Nord.

Cu toate acestea, oficialii JetBlue nu au anunțat și aeroportul londonez spre care vor zbura avioanele lor. Până în 2021, probabil vor evolua în funcție de strategia lor de expansiune.

zboruri-transatlantice-jetblue

Iar pentru a putea onora aceste zboruri, JetBlue va converti 13 aeronave A321neo în A321LR (long range). Aceste avioane pot zbura fără probleme din Boston și New York spre numeroase destinații de pe coasta de vest a Europei, cum ar fi Amsterdam, Paris, Lisabona și multe altele.

Vă reamintim că aeronava de uzină Airbus A321LR a zburat pe ruta Paris – New York.

Leave A Reply

Your email address will not be published.