blank

Zboruri TAROM de la Oradea spre Spania și Italia

Astăzi, în cadrul unei conferințe, TAROM a anunțat noi rute internaționale cu plecare din Oradea. Sunteți curioși să aflați de când? Răspunsul este în articol!

2 798

Anul 2018 putem spune că este anul TAROM. Au fost anunțate rute noi cu plecare din București, Timișoara, Cluj, Constanța și Sibiu. Unele au fost deja lansate, altele urmează să fie inaugurate spre finalul acestui an. Flota TAROM s-a îmbogățit cu încă 2 aeronave de tip Boeing 737-800 Next Generation și a fost plasată o comandă pentru 5 aeronave Boeing 737 MAX 8.

TAROM a lansat și o aplicație pentru mobil, pentru dispozitivele cu Android și iOS. Și surprizele nu se opresc aici.

Zboruri TAROM de la Oradea spre Barcelona și Roma / Milano

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Werner Wolff (CEO TAROM) a anunțat că are în plan să lanseze noi rute cu plecare din Oradea. De la 1 decembrie 2018, TAROM ar urma să zboare pe rutele Oradea – Barcelona (de 2 ori pe săptămână) și Oradea – Roma / Milano (de 3 ori pe săptămână).

Încă nu au fost oferite detalii despre orar (ar trebui să fie încărcat în sistem în zilele următoare), dar s-a precizat că zborurile vor fi operate în intervalul orar 20-24. Tarifele vor fi de la 99€  (dus-întors) pentru zborurile spre Italia și de la 150€ (dus-întors) pentru zborurile spre Spania.

S-au luat în calcul și rutele spre Anglia și Germania, dar doar după sosirea noilor aeronave. Precizăm că TAROM este în căutarea a 13 aeronave Regional Jet. Prin anunțarea noilor rute, TAROM se vrea a fi un înlocuitor pentru RYANAIR, care suspendă zborurile de la Oradea în orarul de iarnă 2018-2019.

Vom reveni cu detalii!

2 Comentarii
  1. Paul says

    Cand vor fi puse biletele spre vanzare?

    1. Sorin says

      Nu stim. Asteptam sa fie imcarcate oficial in sistemul de rezervari

Leave A Reply

Your email address will not be published.