Aplicația TAROM a fost lansată oficial

Compania TAROM anunță lansarea primei aplicații mobile din istoria companiei. Începând cu data de 27 septembrie 2018, aplicația poate fi descărcată gratuit de pe platforma Google Play.

0 474

“Achiziția de bilete on-line reprezintă o tendință în creștere în piață. Noi, prin TAROM app răspundem unor nevoi de simplitate și eficiență. Vrem ca toți pasagerii noștri să știe că în aplicația TAROM îi așteaptă promoții, oferte speciale și multe alte beneficii. 2018 va fi reținut ca anul retehnologizării în TAROM”, a subliniat Werner Wolff, CEO TAROM.

Aplicația TAROM

Aplicația a fost dezvoltată împreună cu partenerul Amadeus. Le oferă pasagerilor acces rapid la destinațiile preferate, un istoric al călătoriilor și, foarte important, posibilitatea de a ține legătura directă cu TAROM.

Direct din aplicație, pasagerii au acces la oferte speciale, promoții și multe altele. Operațiunile de booking, ticketing și check-in sunt de astăzi mult mai simple și pot fi efectuate, rapid, din aplicație.

TAROM continuă dezvoltarea aplicației mobile prin integrarea acesteia cu noul sistem CRM (Client Relations Manager). În scurt timp, utilizatorii vor avea acces la module noi în aplicație, precum My Account. Aplicația este disponibilă în Google Play (Descărcați). Din otombrie, va fi disponibilă și pentru Apple IOS.

Noi am instalat-o și urmează să o testăm. Revenim cu informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.