fbpx Wizz Air va zbura si de la Craiova

Wizz Air va zbura şi de la Craiova

1 334
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air câştigă tot mai mult teren pe piaţa din România şi aproape că a intrat pe toate aeroporturile operaţionale din ţara noastră. După ce a anunţat noile rute din Cluj şi Târgu Mureş, a sosit momentul ca şi Craiova să intre în reţeau operatorului low-cost.

Negocierile s-au purtat încă de la începutul acestui an, iar rezultatele sunt pozitive. De pe Aeroportul Internaţional Craiova se va zbura spre destinaţii din Spania, Italia, Anglia şi Germania. Informaţia a fost făcută publică de oficialii CJ Dolj şi confirmată pentru GdS chiar de reprezentanţii companiei Wizz Air.

Factorul cheie în negociere a fost ajutorul financiar pe care Comisia Europeană îl va aproba, iar aeroportul din Craiova va subvenţiona costurile operatorului Wizz Air.

Încă nu avem informaţiile despre primele zboruri Wizz Air de la Craiova, dar vom reveni cu detalii!

1 comentariu
  1. […] s1.parentNode.insertBefore(s, s1); })(); Aşa cum v-am anunţat în urmă cu puţin timp, Wizz Air va începe să opereze zboruri şi de pe aeroportul din Craiova. Pentru început va deschide ruta Craiova – Milano Bergamo cu 2 frecvenţe săptămânale, […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.