Boeing şi Samsung la braţ într-un program comun de cercetare şi dezvoltare tehnologică

0 418

Boeing şi Samsung anunţă parteneriatul de cercetare şi dezvoltare tehnologică dintre cele două companii, cu scopul de a îmbunătăţi divertismentul şi comunicaţiile din timpul zborului, precum şi de a creşte productivitatea.

Actul de înţelegere încheiat între cel mai mare producător de avioane şi liderul global în media digitale şi tehnologii digitale de convergenţă va contribui la extinderea şi consolidarea legăturilor industriale dintre Coreea de Sud şi producţia de aeronave Boeing.

Pentru început, Boeing şi Samsung vor începe dezvoltarea de tehnologii avansate pentru display-uri şi reţele wireless, pentru a oferi pasagerilor mai multe opţiuni de divertisment şi comunicare cu cei de la sol, care să fie, totodată, mai uşoare şi mai economice. În plus, cele două companii vor explora oportunităţile de colaborare în ceea ce priveşte productivitatea angajaţilor şi mobilitatea întreprinderii, folosind dispozitivele actuale şi viitoare ale Samsung, dar şi soluţiile mobile de tip Hand-held şi alte produse IT.

Noul parteneriat de cercetare şi dezvoltare încheiat cu Boeing demonstrează angajamentul Samsung în ceea ce priveşte consolidarea leadership-ului în tehnologia informaţională de afaceri prin intermediul produselor, soluţiilor şi serviciilor software superioare, precum şi prin dezvoltarea de relaţii cu parteneri valoroşi.

Boeing Research & Technology, organizaţia de cercetări avansate din cadrul Boeing, va supraveghea colaborarea dintre cele două companii. Organizaţia se concentrează pe dezvoltarea de soluţii aeronautice şi pe îmbunătăţirea timpului de zbor, a costurilor, a calităţii şi performanţei sistemelor aviatice curente.

Leave A Reply

Your email address will not be published.