Wizz Air va relua zborurile din Suceava începând cu 16 mai 2020. Vezi care e prima destinație!

4 16.583

Cu toții așteptăm reluarea zborurilor. Am primit de la voi tot felul de solicitări și ne bucurăm să vedem atât de multă lume dornică să zboare cu avionul. Știm că interesele zborurilor sunt multiple: business, turism, job, reîntrăgirea familiei etc. Oficial, în acest moment nu se știe exact ce va fi după data de 15 mai. După 15 mai nu va mai fi stare de urgenta in Romania. Vom putea zbura? Noi sperăm că DA.

Drept dovadă, Aeroportul Internațional Suceava a prezentat calendarul de reluare a zborurilor.

Începând cu 16 mai, Wizz Air va relua zborurile pe ruta Suceava – Londra Luton. De la 1 iunie, vor fi reluate zborurile pe ruta Suceava – Memmingen. Spre Italia, zborurile vor fi reluate începând cu 4 iunie pe rutele Suceava – Milano Bergamo și Suceava – Roma Ciampino. Urmând ca din 7 iunie să fie reluate zborurile de pe ruta Suceava – Bologna.

Pentru rezervări și alte informații cu privire la zboruri si disponibilități, vă rugăm să contactați compania aeriană Wizz Air sau Aeroportul Internațional Suceava ”Ștefan cel Mare”. Mai jos aveți și mesajul postat de aeroport.

program zboruri suceava

Sfatul nostru este să nu vă grăbiți acum la cumpărat bilete de avion. Ar fi bine să mai aveți răbdare și să vedeți deciziile guvernului cu privire la perioada de după 15 mai. De COVID-19 încă nu am scăpat, așa că este bine să respectăm și noile reguli de călătorie impuse de Wizz Air. Totodată, vă recomandăm să vă interesați despre condițiile de intrare în țările de destinație.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

4 Comentarii
 1. Stan says

  De unde atâta minciună de la jegurile astea din Ungaria?Pe timpul pandemiei au încasat bani pe bilete iar cu câteva zile înaintea zborului au anulat cursa! Pentru 2mai Nisa -Buc apoi pe 16 mai și tot așa ! Rușine Hunilor!Nu mai operați pe aeroporturi Românești și pe banii Românilor pe care îi înșelați voi!

  1. Sorin Rusi says

   Nu tine de Wizz Air cand si cum zboara in vremea pandemiei. Cu totii vor sa zboare, doar ca autoritatile decid cand vor ridica restrictiile de zbor. Nisa e in zona rosie de risc si nu sunt sanse ca se va zbura prea curand. Nu se stie ce va fi dupa 15 mai. Ca sfat, chiar daca zborurile vor fi in sismte si sa spunem ca vor incepe sa fie operate, nu va grabiti. Documentati-va si ce va implica zborul, in ce conditii, daca va fi sau nu carantina si dupa 15 mai etc.

   1. Simona Coman says

    Roma – Cluj cu wizzair pe 21 iunie putem face rezervare? Mulțumesc

    1. Sorin Rusi says

     Faceti ce considerati ca este bine pentru dumneavoastra. Noi nu vindem bilete si nu ne ocupam de zboruri. Problema e ca perioada aceasta este instabila si totul tine de evolutia pandemiei si de noile decizii luate de autoritatile guvernamentale

Leave A Reply

Your email address will not be published.