Turkish Airlines va relua zborurile treptat începând cu luna iunie

0 1.878

Update 21 mai 2020: Turkish Airlines a suspendat zborurile interne până pe 4 iunie, iar zborurile internaționale au fost suspendate până pe 10 iunie.Știrea inițială: Cu toții așteptăm reluarea zborurilor. Vrem să călătorim, să ne bucurăm de libertate, să descoperim locurile noi visate. Pandemia de COVID-19 ne-a pus răbdarea la încercare și poate ne-a făcut să fim mai responsabili în viitoarele noastre escapade.

Cu siguranță călătoriile post-COVID-19 nu vor mai fi la fel. Cum de altfel, nici numărul zborurilor nu va fi același. Cât despre prețul biletelor de avion, nu ne așteptăm să mai fie ieftine. Dar timpul le va decide pe toate.

Turkish Airlines va relua zborurile

În articolul de astăzi vă informăm că Turkish Airlines va relua zborurile începând cu luna iunie. Toate rutele interne vor fi operate din iunie, însă la 60% din volumul total de zboruri. Nu același lucru putem spune despre zborurile internaționale.

Turkish Airlines a elaborat un plan de zbor pentru iunie, iulie și august, au declarat surse pentru agenția Anadolu. Zborurile internaționale vor fi reluate treptat. Se va începe cu zboruri spre 22 de destinații din 19 țări, inclusiv Canada, Kazahstan, Afganistan, Japonia, China, Coreea de Sud, Singapore, Danemarca, Suedia, Germania, Norvegia, Austria, Olanda, Belgia, Belarus, Israel, Kuweit, Georgia și Liban. Vor fi operate 75 de zboruri săptămânale.

În luna iulie, Turkish Airlines are în plan să zboare spre 103 destinații internaționale și să opereze 572 de zboruri săptămânale. Urmând ca din august numărul destinațiilor să crească la 160, iar numărul zborurilor săptămânale la 937.

Legat de zborurile București – Istanbul, acestea apar în sistemul de rezervări Turkish Airlines începând cu 28 mai 2020. Doar că nu putem confirma faptul că vor fi operate. Pare a fi planul operațional pre-COVID-19. Pe lângă asta, se spune clar că Turkish Airlines ar începe operațiunile din iunie. Așa că ne așteptăm la modificări operaționale.

ATENȚIE!!! Nu vă grăbiți în cumpărarea de bilete până când nu vedem și deciziile guvernamentale pentru perioada de după 28 mai.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.