Wizz Air reaminteşte pasagerilor politica de bagaje

0 509

Pe 4 octombrie 2012, Wizz Air a lansat noua politică de bagaje. Transportatorului low-cost reaminteşte pasagerilor să călătorească inteligent şi uşor, alegând cele mai bune opţiuni de bagaje înainte de a ajunge la aeroport. Cea mai bună alegere a bagajelor pentru vacanţa de vară poate rezulta în economii pentru pasager, o experienţă mai plăcută la bord şi posibilitatea de a reduce greutatea totală a aeronavei.

baggage

În funcţie de călătorie, puteţi merge cu bagajul mic de cabină (gratuit), cu bagajul mare de cabină (cost de la 10 EUR) şi/sau cu bagajul de cală.

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat:

„În momentul în care îşi fac bagajele pentru vacanţă, pasagerii ar trebui să se gândească în avans şi să rezerve bagajul mare de cabină sau bagajul de cală la cele mai mici tarife disponibile. Familiile şi grupurile pot călători inteligent prin înregistrarea unui singur bagaj de cală (pornind de la 68 RON), lucru posibil datorită faptului că Wizz Air permite un bagaj de generos de 32 de kg. Bagajul mic de cabină (până la 42x32x25cm) poate fi transportat la bord gratuit, iar bagajele mari de până la 56x45x25cm sunt disponibile începând de la 45 lei, iar preţul poate creşte în funcţie de destinaţie. Pentru pasagerii care aleg să călătorească cu bagajul mare de cabină, Wizz Air a ridicat restricţiile de greutate pe timpul verii, pentru a ajuta familiile să evite taxele mari în momentul în care îşi transportau bunurile într-un singur bagaj mare de cabină. Bunurile cumpărate din aeroport, după controlul de securitate, sunt permise în continuare în cabină, gratuit.”

Politică de bagaje Wizz Air poate rotunji destul de bine veniturile companiei. Cresc veniturile prin taxarea bagajului mare de cabină şi asta datorită faptului că pasagerii vor călători cu bagaj peste dimensiunile celui gratuit. Dar poate însemna şi un consum mai mic de carburant, automat costuri mai mici pentru Wizz Air, dacă avioanele nu vor mai transporta cantităţi mari de bagaje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.