blank

Wizz Air prelungește perioada de suspendare a zborurilor, cu mici excepții.

4 30.494

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că prelungește perioada de suspendare a zborurilor. Mai multe rute din și spre România vor rămâne suspendate ca urmare a prelungirii restricțiilor de călătorie introduse de autoritățile române.

În consecință, rutele spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor fi suspendate până pe 28 mai inclusiv. De asemenea, redeschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Timișoara este decalată pentru 29 mai.

Wizz Air prelungește perioada de suspendare a zborurilor

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Însă există câteva excepții. Wizz Air continuă să zboare în perioada 15 mai – 31 mai spre destinații din Ungaria, Lisabona, Suedia, Danemarca și Norvegia.

4 Comentarii
 1. Alexandra says

  Care este sursa informației conform căreia Wizz Air a anunțat deja suspendarea zborurilor până la 16 iunie?

  1. Sorin Rusi says

   Chiar Wizz Air prin comunicat de presa

 2. Gina Vasile says

  Am bilet din Birmingham ptr București Otopeni pe 20 iunie 2020,intoarcere pe 4 iulie, cu WizzAir, când ajung în tara întru în izolare?

 3. Gabriela Torok says

  Am rezervare pe 19 iunie 2020 Doncaster-Timisoara,se va efectua zborul?Multumesc

Leave A Reply

Your email address will not be published.