blank

Coronavirus: Wizz Air a automatizat procesul de rambursare voucher 120%

0 5.681

Wizz Air a anunțat astăzi că, din cauza volumului semnificativ mai mare de zboruri anulate ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse pentru combaterea pandemiei COVID-19, a automatizat procesul de rambursare sub formă de voucher 120% din tariful original, sumele fiind creditate de companie în conturile WIZZ ale clienților săi.

În paralel cu introducerea procesului de rambursare automatizat, compania aeriană își va dezactiva temporar funcția de înregistrare a cererilor online, până cel târziu la 14 aprilie 2020, pentru a se asigura că poate gestiona volumul de peste 100 de ori mai mare de anulări primite în ultima perioadă.

Rambursare voucher 120%

Wizz Air dorește să-i asigure pe toți clienții săi că, chiar dacă ar putea dura mai mult decât de obicei, toate cererile vor fi gestionate și clienții vor fi eligibili pentru o rambursare pentru zborul sau zborurile anulate.

În timp ce procesul automat de rambursare a banilor pentru agențiile de turism este dezvoltat cu prioritate mare, Wizz Air roagă agențiile de turism să contacteze centrul de apel al companiei aeriene.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – ar trebui să ia legătura cu compania de la care și-au achiziționat biletele.

În această perioadă extrem de neobișnuită, vă rugăm să aveți răbdare și să folosiți cât mai mult posibil platformele Wizz Air de gestiune individuală, accesibile din e-mail-uri primite, pentru a minimiza traficul către centrele noastre de apeluri extrem de ocupate.

Deși este în afara controlului Wizz Air, compania aeriană își cere scuze pentru neplăcerile pe care interdicțiile de călătorie și, implicit, anulările le-ar fi putut provoca și reasigură că gestionarea cererilor și rambursarea sunt o prioritate principală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.