blank

Rutele Animawings pe care speră să le opereze în sezonul estival 2020

0 2.123

AnimaWings, o nouă companie aeriană românească specializată în chartere, tocmai a prezentat rutele din sezonul estival 2020.

 Animawings va realiza zboruri charter cu plecare din cele mai importante aeroporturi din Romania: Bucuresti; Timisoara; Iasi; Cluj-Napoca; Arad; Craiova; Targu Mures; Oradea; Sibiu; Suceava; Baia Mare.

Din București ar urma să zboare spre: București – Antalya; București – Bodrum; București – Tenerife; București – Preveza; București – Zakynthos; București – Enfidha (Tunis); București – Hurghada. Din Arad se va zbura spre Antalya. Din Baia Mare se va zbura spre Antalya. Din Cluj se va zbura spre Antalya și Zakynthos. Din Craiova se va zbura spre Antalya. Din Iași se va zbura spre Enfidha (Tunis). Din Oradea și Sibiu se va zbura spre Antalya. Din Suceava se va zbura spre Hurghada. Din Targu Mures se va zbura spre Antalya. Din Timișoara se va zbura spre Antalya și Enfidha (Tunis).

rutele animawings

Vorbim de zboruri charter realizate în parteneriat cu marile agenții de turism din România. Animawings, o nouă companie aeriană cu acționariat româno-grec. Aegean Airlines a cumpărat 25% din Animawings petru suma de 412 000 EURO.

Să sperăm că anul acesta se vor putea opera aceste rute și turismul românesc să înceapă să iasă din amorțeală. Din păcate, pandemia de COVID-19 a lovit în plin aviația și turismul, iar veștile de viitor nu sunt cele mai optimiste. Noi încă mai sperăm să fie bine!

Leave A Reply

Your email address will not be published.