Wizz Air amana deschiderea bazei de la Sankt Petersburg, pana la 3 decembrie

0 364

Wizz Air (W6 – Ungaria) a anunțat că va amâna deschiderea primei sale baze în Rusia, la aeroportul din Sankt Petersburg, până la 3 decembrie 2020. Restricțiile de călătorie legate de COVID-19 au afectat călătoriile către și dinspre Rusia.

Wizz Air intenționase inițial să aloce un singur avion A320-200 la aeroportul din Sankt Petersburg, din 18 septembrie 2020.

Amânarea deschiderii bazei de la Sankt Petersburg duce la amânarea deschiderii zborurilor spre Salzburg, Oslo Gardermoen, Copenhaga Kastrup, Stockholm Skavsta și Malta.

Zborurile operate de Wizz Air către Sankt Petersburg din celelalte baze ale sale (Budapesta, Bratislava, București Otopeni, Vilnius și Sofia) rămân suspendate pentru moment. Conform programului operațional, primul zbor București – Sankt Petersburg va fi pe 6 decembrie.

Serviciul Wizz Air UK de la London Luton a fost reluat pentru scurt timp în august, dar a fost suspendat din nou pe 28 august, după doar două zboruri.

În prezent, străinii nu pot călători în Rusia. Cu toate acestea, rezidenții și cetățenii anumitor țări, inclusiv Regatul Unit, sunt scutiți de interdicție dacă prezintă un test negativ PCR pentru COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.