Austrian Airlines reia zborurile Viena – Shanghai, din 2 octombrie

0 244

Austrian Airlines va relua zborurile Viena – Shanghai începând cu 2 octombrie. După mai multe amânări din cauza pandemiei de COVID-19, iară că de data asta este bătută în cuie data.

Un Boeing 767-300ER va zbura de la Viena la Shanghai în fiecare vineri. Zborul de întoarcere va avea loc în fiecare zi de duminică. Din păcate, Austrian Airlines nu asigură alte alte conexiuni din / spre China

Suntem foarte încântați pentru că putem opera zboruri cu pasageri în China”, spune Andreas Otto, membru al consiliului de administrație al Austrian Airlines. „Un al doilea zbor săptămânal către Shanghai este pe lista noastră cu dorințe.”

Orarul zborurilor Austrian Airlines pe ruta Viena – Shanghai

OS 75 Viena 13:30 – 06:00+1 Shanghai vineri
OS 76 Shanghai 10:10 – 15:45 Viena duminică

Planul Austrian Airlines include și alte destinații lung-curier. În plus față de Shanghai, transportatorul național al Austriei zboară deja, printre altele, la Chicago, New York și Washington.

Pe site-ul Austrian Airlines, găsiți informații actualizate despre condițiile de călătorie în vremea pandemiei de COVID-19, programul zborurilor, regulile impuse de compania aeriană. Informațiile sunt actualizate în mod continuu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.