Wizz Air Abu Dhabi a recepționat prima aeronavă Airbus A321neo.

Wizz Air Abu Dhabi a recepționat prima aeronavă Airbus A321neo.

0 1.001

Wizz Air Abu Dhabi, noua linie aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite, a sărbătorit astăzi sosirea primei sale aeronave Airbus A321neo la Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Wizz Air Abu Dhabi, asocierea dintre ADQ și Wizz Air Holdings Plc, tocmai a primit statutul de transportator național de la guvernul EAU. Evident, sub rezerva îndeplinirii standardelor și reglementărilor înainte de începerea operațiunilor.

Primul Airbus A321neo Wizz Air Abu Dhabi

Sosirea primei aeronave Airbus A321neo va permite companiei aeriene să aibă cea mai mică amprentă de mediu și cel mai mic cost de bază dintre concurenții săi din regiune.

Aeronava A321neo a prezentat în premieră și a încorporat cele mai noi tehnologii, inclusiv motoarele sale de nouă generație și designul cabinei, de referință în industrie, oferind economii de 20% la costul combustibilului.

A321neo oferă, de asemenea, beneficii semnificative pentru mediu, cu o reducere de aproape 50% a amprentei de zgomot comparativ cu avioanele din generația anterioară. De la intrarea în funcțiune la începutul anului 2016, motorul Pratt and Whitney GTF și-a demonstrat capacitatea promisă de a reduce consumul de combustibil cu 16% și emisiile de oxid de azot cu 50%.

Mai multe aeronave Airbus A321neo ultramoderne, toate cu livery-ul unic Abu Dhabi, se vor alătura flotei Wizz Air Abu Dhabi în primele 6 luni de operațiuni, creând și mai multe oportunități de călătorie cu tarife reduse și conectând capitala Emiratelor Arabe Unite cu mai multe orașe din Europa și nu numai. Rețeaua de rute planificate pentru aceste aeronave va fi anunțată în timp util.

Primele destinații spre care va zbura Wizz Air Abu Dhabi

Wizz Air Abu Dhabi își va începe operațiunile cu o rețea inițială de rute care include Alexandria, Atena, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan.

Abu Dhabi Airports a introdus o gamă completă de măsuri de sănătate și siguranță pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi, începând cu echipa sa special pregătită de ambasadori de wellness, echipată pentru a sprijini pasagerii, răspunzând la întrebări frecvente legate de menținerea sănătății în timpul călătoriei, încurajarea distanțării sociale și furnizarea de igienizant pentru mâini și echipament de protecție personal (EPP), cum ar fi măști și mănuși. În plus, aeroportul folosește tehnologie fără contact pentru lifturi, cabine de sterilizare SterixGates, camere cu scanare termică, precum și camere cu capacități de recunoaștere facială și senzori de mișcare termică.

Menționăm că Wizz Air și-a mutat zborurile din București și Cluj la Abu Dhabi, renunțând la Dubai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.