Primele rute operate de Wizz Air Abu Dhabi, de la 1 octombrie 2020. Vezi destinațiile!

Primele rute operate de Wizz Air Abu Dhabi, de la 1 octombrie 2020. Vezi destinațiile!

2 2.165
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air Abu Dhabi, cea mai nouă linie aeriană din Emiratele Arabe Unite, a anunțat primele rute. Wizz Air Abu Dhabi va avea două aeronave de ultimă generație Airbus A321neo la baza din Abu Dhabi și va deschide șase rute. Zborurile vor debuta la 1 octombrie 2020. Biletele sunt deja la vânzare pe wizzair.com și în aplicația de mobil a companiei aeriene, cu tarife începând de la AED 129**.

Wizz Air Abu Dhabi, asocierea dintre ADQ, una dintre cele mai mari companii de capital din regiune, și Wizz Air Holdings Plc, tocmai a primit statutul de transportor național de la guvernul EAU, sub rezerva îndeplinirii standardelor și reglementărilor înainte de începerea operațiunilor.

Primele rute operate de Wizz Air Abu Dhabi

Cu o flotă compusă din 2 aeronave Airbus A321neo, Wizz Air Abu Dhabi va avea cea mai mică amprentă ecologică și cele mai mici costuri din regiune. Rețeaua inițială de rute a companiei aeriene include Alexandria, Atena, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan.

Măsura anunțată astăzi va spori capacitatea anuală cu 350.000 de călători în capitala Emiratelor Arabe Unite. Așa cum s-a comunicat deja, în primele 6 luni de operare vor fi alocate 4 aeronave Airbus A321neo suplimentare. Rețeaua de rute planificată pentru aceste aeronave va fi anunțată în timp util. 

Împreună cu începutul vânzărilor, compania aeriană lansează, de asemenea site-ul în arabă și aplicația mobilă în arabă pentru a le permite pasagerilor săi arabi să caute și să rezerve biletele online cu ușurință.

Rutele Wizz Air Abu Dhabi de la baza din Abu Dhabi

Noi ruteZileData lansăriPrețuri începând de la**
Abu Dhabi – Kutaisijoi, duminică1 octombrie 2020129 AED
Abu Dhabi – Odesajoi, duminică1 octombrie 2020129 AED
Abu Dhabi – Alexandrialuni, miercuri, vineri2 octombrie 2020129 AED
Abu Dhabi – Atenaluni, miercuri, vineri2 octombrie 2020129 AED
Abu Dhabi –  Larnacamarți, sâmbătă3 octombrie 2020129 AED
Abu Dhabi – Erevanmarți, sâmbătă3 octombrie 2020129 AED

Vă reamintim că Wizz Air a inaugurat ruta București – Abu Dhabi. Iar din 16 septembrie, Wizz Air va zbura pe ruta Cluj – Abu Dhabi.

2 Comentarii
  1. […] Wizz Air Abu Dhabi își va începe operațiunile cu o rețea inițială de rute care include Alexan…. […]

  2. […] Wizz Air Abu Dhabi, noua companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, amână lansarea zborurilor până la 16 octombrie 2020. Inițial termenul de lansare al zborurilor era 1 octombrie 2020. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.