Wizz Air a operat primul zbor pe ruta Bucuresti - Abu Dhabi. Un moment istoric pentru Wizz Air.

Wizz Air a operat primul zbor pe ruta Bucuresti – Abu Dhabi. Un moment istoric pentru Wizz Air.

1 2.620
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air a sărbătorit pe 1 iulie primele zboruri de linie operat de Wizz Air Ungaria spre Aeroportul Internațional Abu Dhabi. A fost deschisă inclusiv ruta București – Abu Dhabi. Zborul a fost operat cu aeronava Airbus A320 (HA-LYB).

Este un moment important în istoria Wizz Air, întrucât primele zboruri de la București și Budapesta au aterizat laAbu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, și vor fi urmate în septembrie de cursele de la Sofia, Katowice și Cluj-Napoca (16 septembrie).

Cu noile rute, Wizz Air va conecta aceste orașe din Europa de Est cu Abu Dhabi și va oferi nenumărate oportunități pentru pasagerii săi de a vizita acest oraș captivant și de a descoperi atracțiile sale culturale și turistice.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air a declarat:Sunt bucuros că marcăm primul zbor de linie al Wizz Air către Abu Dhabi. Wizz Air se angajează să crească rețeaua companiei aeriene către capitala Emiratelor Arabe Unite. Noile noastre protocoale de igienizare vor oferi clienților noștri încrederea că se pot baza în siguranță pe tarifele ultra-mici ale Wizz Air pentru a vizita Abu Dhabi la bordul uneia dintre cele mai ecologice flote din lume. Tarifele ultra-reduse Wizz Air și rețeaua de rute vor contribui la creșterea suplimentară a sectorului turistic din Abu Dhabi.”

Rutele Wizz Air spre Abu Dhabi

RuteFrecvență
București2 zboruri/săptămână (din iulie)
Budapesta2 zboruri/săptămână (din iulie)
Cluj-Napoca2 zboruri/săptămână (din septembrie)
Katowice2 zboruri/săptămână (din septembrie)
Sofia2 zboruri/săptămână (din septembrie)
1 comentariu
  1. […] că Wizz Air și-a mutat zborurile din București și Cluj la Abu Dhabi, renunțând la […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.