Wizz Air a transportat 80 de milioane de pasageri din / spre România

0 101

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, este mândră să anunțe un punct de reper semnificativ, sărbătorind 80 de milioane de pasageri în România. Această realizare evidențiază angajamentul ferm al companiei aeriene de a oferi experiențe de călătorie plăcute și subliniază încrederea celor 80 de milioane de pasageri care au ales Wizz Air pentru călătoriile lor.

În semn de recunoștință pentru această realizare importantă, Wizz Air l-a premiat cu un voucher pe norocosul pasager cu numărul 80 de milioane, care a călătorit pe zborul de la Palma de Mallorca către Cluj-Napoca.

Primul zbor Wizz Air din România, în 2006

De la primul său zbor din România în 2006, Wizz Air a devenit principala companie aeriană din țară, operând 35 de aeronave la bazele sale din Cluj-Napoca, Craiova, București, Sibiu, Iași și Timișoara. În ultimii 17 ani, prezența companiei aeriene a contribuit la crearea a peste 60.000 de locuri de muncă în industriile asociate, cu o rețea extinsă care cuprinde 75 de destinații din 24 de țări.

Compania aeriană continuă să conecteze călătorii români cu o gamă diversificată de destinații internaționale. Recent, Wizz Air a lansat noi rute, inclusiv zboruri de la București către Luxemburg, de la Brașov către Londra și Dortmund, precum și de la Craiova către Dortmund. În plus, Wizz Air va zbura Bucuresti – Tirana începând cu luna octombrie.

Prin investiții strategice de peste 3,5 miliarde de euro și o atenție sporită acordată pasagerilor români, Wizz Air rămâne dedicată extinderii serviciilor sale. Introducerea de noi rute este o dovadă a misiunii continue a companiei aeriene de a le permite călătorilor să exploreze noi orizonturi, să se reîntâlnească cu cei dragi și să-și creeze amintiri minunate.

Wizz Air este motivată să construiască și mai mult peste această realizare, să-și consolideze poziția și să continue să funcționeze drept o punte de legătură între oameni și locuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.