blank

TAROM anunță mai multe zboruri pe ruta București – Chișinău

0 224

TAROM anunță deschiderea de noi zboruri către și dinspre Chișinău, începând din 24 septembrie. Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare week-end, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors.

Prețurile pentru un bilet către sau dinspre Chișinău încep de la 85 de Euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg și a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse și, suplimentar, oferim serviciul de check-in gratuit.

Compania TAROM a decis să vină în întâmpinarea creșterii de trafic pe relația Chișinău – București, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziționeze bilete, inclusiv pentru frecvențele suplimentare începând de astăzi.

TAROM este operatorul tradițional care a menținut vie conexiunea dintre Chișinău și București. Operăm pe această relație din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la rețeaua de rute operate de TAROM, am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preț, fără costuri ascunse„, a declarat Monica Cramer, director Comercial TAROM.

Echipa noastră asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din Republic Moldova care pot ajunge cu TAROM, prin Aeroportul Otopeni, la 20 de destinații externe, dintre care 5 în Orientul Mijlociu, sau la oricare dintre cele 7 destinații interne care fac parte din portofoliul de operare al companiei naționale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.