blank

București – Bordeaux cu HiSky, din 21 decembrie 2023!

0 918

Începând cu luna decembrie, HiSky va începe operarea zborurilor pe ruta București – Bordeaux. Aceasta este singura conexiune aeriană non-stop între București și Bordeaux, capitala vinului, și primul zbor către Franța pe care HiSky îl introduce, cu plecare din capitala României.

Zborul inaugural va fi operat pe 21 decembrie, dar biletele au fost deja incluse în sistemul de rezervare al companiei, cu tarife începând de la 69 de euro pe segment. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în fiecare luni și joi, cu plecare din București și retur în aceeași zi.

Noua rută se înscrie în programul anunțat de companie pentru sezonul de iarnă și, având în vedere lansarea în preajma sărbătorilor, zborurile vor fi operate și pe 25 decembrie și 1 ianuarie.

Orașul din sud-vestul Franței devine astfel a șaptea destinație internațională operată în mod regulat de HiSky de la baza sa operațională din București.

Programul zborurilor București – Bordeaux

H40227 București 10:15- 12:45 Bordeaux
H40228 Bodeaux 13:30 – 17:30 București

Potrivit datelor raportate de compania care administrează cel mai mare aeroport din Capitală, HiSky a fost, în prima jumătate a acestui an, pe locul patru în topul operatorilor aerieni, după numărul de pasageri transportați. Aeroportul Henri Coandă este, de asemenea, cea mai mare dintre cele trei baze operaționale ale companiei. Din totalul de 537 de mii de pasageri raportați de HiSky în primele șase luni din 2023, 252 de mii au călătorit către sau dinspre București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.