Wizz Air a confirmat reluarea zborurilor de la Bruxelles Charleroi, inclusiv spre destinații din România.

2 28.871

La 15 iunie 2020, Belgia își va deschide granițele către țările din Uniunea Europeană. În conformitate cu această deschidere, Aeroportul Bruxelles South Charleroi își va relua activitățile comerciale. Companiile aeriene Wizz Air și Air Corsica au anunțat relansarea oficială a operațiunilor.


12 destinații au fost confirmate cu zboruri de la aeroportul Bruxelles-Charleroi. Pentru început, cele 2 companii aeriene au ales să zboare spre destinații din șase țări.

Wizz Air a anunțat zboruri de la Bruxelles Charleroi, după data de 15 iunie, spre 10 destinații din 5 țări.

Bulgaria: Sofia
Ungaria: Budapesta
Polonia: Varșovia
România: București, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iași, Timișoara
Slovenia: Ljubljana

Zborurile către Chișinău (Moldova) și Skopje (Macedonia de Nord) vor fi programate ulterior, în funcție de deciziile luate cu privire la deschiderea frontierelor din / către țările din afara Uniunii Europene.

Wizz Air a anunțat, de asemenea, lansarea a două noi rute către Albania și Austria. Tirana și Viena vor fi conectate cu Aeroportul Bruxelles South Charleroi începând cu 1 iulie 2020.

Începând cu 27 iunie 2020, compania aeriană corsică Air Corsica își va relua zborurile către Bastia și Ajaccio.

Biletele către fiecare dintre destinațiile disponibile sunt de vânzare pe site-urile companiilor aeriene la www.wizzair.com și www.aircorsica.com.

În aceste vremuri tulburi, recomandăm tuturor să se documenteze foarte bine cu privire la regulile de călătorie și la normele de intrare în țara de destinație. Conform, declarației făcute de domnul președinte al României, Klaus Iohannis, posibil ca toți cei ce vor călători din Belgia spre România vor fi nevoiți să intre în izolare la domiciliu. Însă informația încă nu este validată de autorități.

INFO: aviation24.be

2 Comentarii
  1. Liliana says

    Buna seara .eu am un zbor din Valencia pe data de19 iunie in buc.esre valabil.pe aplicatie uno zice ca da dar daca vine ziua de 19 si pe 18 zice ca nu merge eu plec PTR o urgenta si con pe 29iunie

  2. Cristina says

    Buna ziua eu am un zbor pe data de 18 06 2020 acetic idee se va anula iar zborurile ???

Leave A Reply

Your email address will not be published.