Emirates va zbura spre 29 de destinații și va permite tranzitul prin hub-ul din Dubai

0 2.009

Începând cu 15 iunie, Emirates va opera zboruri între Dubai și 16 orașe: Bahrain, Manchester, Zurich, Viena, Amsterdam, Copenhaga, Dublin, New York JFK, Seul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth și Brisbane.

Călătorii, care aleg să călătorească între Asia Pacific, Europa și America, se pot conecta în siguranță și eficient prin hub-ul Emirates din Dubai.

Decizia Emirates vine după ce autoritățile din Emiratele Arabe Unite au anunțat noile măsuri de relaxare pentru perioada de după 15 iunie, inclusiv facilitatea tranzitului prin aeroportul din Dubai.

Emirates va zbura spre 29 de destinații

Zborurile Emirates vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 777-300ER. Este foarte important ca pasagerii să se documenteze foarte bine cu privire la restricțiile și regulile de intrare în țările de destinație.

Cu acest ultim anunț, Emirates va oferi zboruri pentru pasageri între Dubai și 29 de destinații, inclusiv zboruri existente către Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne și Manila (din 11 iunie).

Clienții pot rezerva zboruri între destinațiile din Asia-Pacific și Europa sau America, cu o conexiune convenabilă în Dubai, atât timp cât îndeplinesc cerințele de intrare și imigrare din țara lor de destinație.

Sănătatea și siguranța în primul rând: Emirates a implementat un set cuprinzător de măsuri pentru a asigura siguranța clienților și angajaților săi, la sol și în aer, inclusiv distribuirea kiturilor de igienă gratuite care conțin măști, mănuși, șervețele umede și antibacteriene pentru toți clienții.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Emirates.

Leave A Reply

Your email address will not be published.